How to make 4 of Gnocchi cu roșii și Anghinare

Ingredients

  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin;
  • 1 pachet de 500 grame de gnocchi;
  • 1 ceapă mică, tăiată mărunt;
  • 1 ardei gras roșu mărunțit;
  • 4 căței de usturoi feliați subțire;
  • 1 lingură de oregană, tăiat proaspăt + pentru ornare;
  • 350 grame de năut, strecurat
  • 300 g roșii proaspete;
  • 250 g de anghinare tocată
  • 8 măsline brune, tăiate mărunt
  • 1 lingură de oțet de vin roșu
  • ¼ lingură de piper măcinat;

Steps

  • Încălziește 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, nelipicioasă la căldură medie. Adăuga gnocchi și călește-i, amestecând adesea, până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se transferă într-un castron și se acoperă pentru a rămâne calzi.
  • Redu căldura la foc mediu.
  • Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapa în tigaie. Gatește amestecand ocazional, pana cand incepe sa se rumenească, 2-3 minute.
  • Adăugați ardeiul gras; gătiște-l, amestecând ocazional, până când se răcește, aproximativ 3 minute.
  • Adăuga usturoi și oregano; amesteca timp de 30 de secunde
  • Se adaugă năutul, roșiile și anghinarea; amestecana aproximativ 3 minute.
  • Se amestecă măslinele, otetul, piperul și gnocchile.
  • Presara oregano, după gust.

Nutrition

  • Calories 427kcal
  • Proteins 12g
  • Carbs 71g
  • Fat 11g

Share or save this

   

Subscribe for more

We can let you know when we add new recipes or nutritional plans