How to make 3 of Năut condimentat

Ingredients

  • 400 de grame năut, strecurat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 lingurițe chimen
  • 1 linguriță maghiran
  • ¼ linguriță amestec de condimente din plante
  • ¼ linguriță sare

Steps

  • Poziționează tava în treimea superioară a cuptorului; preîncălzit la 230 grade;
  • Năutul se usucă și se toarnă într-un castron cu ulei, chimen, maghiran, condimente și sare.
  • Împrăștie-l pe o coală de coacere. Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până la rumenire, 25-30 minute.
  • Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 15 minute.
  • Tip: acoperiți și păstrați la temperatura camerei timp de până la 2 zile.
  • Mai puține vase murdare: o coală de coacere este excelentă pentru orice, de la frigere până la capturarea picăturilor accidentale și scurgerilor.
  • Pentru curățarea fără efort și pentru păstrarea foilor de copt în formă bună, liniați-le cu un strat de folie înainte de fiecare utilizare.

Nutrition

  • Calories 131kcal
  • Proteins 4g
  • Carbs 19g
  • Fat 3g

Share or save this

   

Subscribe for more

We can let you know when we add new recipes or nutritional plans