Brownie cu migdale si merisoare

Uneori sunt în căutarea unor rețete hipercalorice. Atunci când fac antrenamente intense, când alerg mult pe munte sau când vreau să îmi potolesc foamea. Acest brownie îmi satisface nevoie de calorii în vremurile când nu vreau să mănânc ceva cu multe grăsimi sau carne.

Poate fi o alternativă bună și mai sănătoasă.

How to make 3 portii of Brownie cu migdale si merisoare

Ingredients

  • 50g fulgi de migdale
  • 40g merisoare uscate tocate marunt,
  • 70g faina
  • 150g zahar
  • 3 oua
  • 75g unt
  • 200g ciocolata neagra

Steps

  • Incinge cuptorul la 180C/170C (daca ai cuptor cu ventilatie). Tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 24cm.
  • Topeste untul, ciocolata rupta in bucati si zaharul intr-o oala pe foc mic, amestecand din cand in cand. Lasa-le deoparte sa se raceasca
  • Amesteca in ciocolata topita galbenusurile de ou. Apoi adauga merisoarele tocate, fulgii de migdale si faina.
  • Bate albusurile spuma si incorporeaza-le treptat si complet in amestecul de ciocolata.
  • Toarna aluatul in tava pregatita si coace la cuptor timp de 30-35 de minute pana se rumeneste si formeaza o crusta crocanta. (miezul va fi moale, sfaramicios si umed)
  • Lasa prajitura sa se raceasca in tava inainte sa o scoti. Pudreaza cu zahar farin si decoreaza daca vrei cu ciocolata alba topita.
  • Brownie e delicioasa calda, cu o lingurita de frisca sau inghetata de vanilie.

Nutrition

  • Calories 911kcal
  • Proteins 24g
  • Carbs 52g
  • Fat 69g

Share or save this

   

Subscribe for more

We can let you know when we add new recipes or nutritional plans