Tikka Massala plina de legume

Oh salut. Ești pe pagina rețetei mele preferate din TOATE TIMPURILE! Uneori exagerez, dar astăzi nu e una din acele zile.

Nu am crescut mâncând mâncare indiană (și nu pretind ca această rețetă e 100% rețetă autentică) dar cu siguranță am îmbunătățit-o de fiecare dată când am încercat să o gătesc.

Orezul ferimierului

This fried rice recipe features a fall mixture of sliced Brussels sprouts and parsnips, but feel free to use whatever is fresh and in season. This recipe works best in a wok— a skillet is too small for the volume of food and requires more oil to prevent sticking. Always use cold cooked rice otherwise the fried rice will be gummy and sticky.

Gnocchi cu roșii și Anghinare

Inimi de anghinare, măsline și un splash de oțet de vin roșu oferă acestei rețete ultra rapide gustul și aroma de pizza. Pentru savoare extra, mediteraneeană, încearcă să adaugi brânză feta.

Lipii cu dovlecel și fasole neagra

Această rețetă are un gust dulce-picant datorită pudrei ancho-chile. Dacă nu găsești pudră ancho-chile poți folosi orice, orice condiment bază de chilli. Servește cu sosul tău picant favorit.

 

Bruschete cu roșii și chedar

Perfect pentru a împerechea cu o supă bună, sau pentru un snack ușor, această rețetă îmbină brânza chedar cu tomate proaspete deasupra unei bucăți crocante de pâine.

Frittata cu Mozzarella, busuioc si Zucchini

Această rețetă de frittata plină de legume este una dintre cele mai rapide mese pe care le poți face. Gătește-o la micul dejun sau servește-o la prânz sau cină cu o salată mare lâng și o baghetă peste care ai picurat puțin ulei de măsline